Sponsorlöp

SPONSORLÖPET

Ungdomarna i Olofströms IF utmanar er i ett sponsorlöp lördagen den 10 augusti kl. 13.00 på lilla Holje. Det arrangeras på OIF-dagen.

Var med och sponsra alla ungdomar i OIF genom att sponsra antal varv de kan springa i en kort bana för flickor och pojkar upp t.o.m 9 år och en lång bana för de som är äldre.

Den korta banan kommer vara 200m (4x50m) och sättas upp på Lilla Holjes fotbollsplan.

Den långa banan kommer vara runt A-planen och vara 340m.

Ungdomarna kommer springa så många varv de kan under 15 minuter och sedan räknas antal varv som varje barn sprungit. Alla springer i sin egen takt. Antal hela varv räknas.

Välj själva hur mycket ni vill sponsra med per varv. Det kan vara antal varv som:

• En enskild pojke/flicka springer
  • Laget de spelar i springer (den som springer flest varv i laget)
  • Summa som ni vill sponsra våra ungdomar med

Intäkterna kommer gå till resp. lag som sponsras/deltar för att gynna de ungdomar och lag som kämpar i våra ungdomslag.

Det finns inget album kopplat till denna sida.