Föräldramöte 1 april 2014

2014-04-03 10:23
Vi hade ett föräldramöte i samband med träningen i tisdags. Här kommer lite anteckningar från det.
  • Uppdaterad: 2014-04-03 10:38

-träningen är förlagd uppe på stora planen vid lilla holje v 14 och 15. Detta för att det är för blött nere vid holjeskolan. Från v 16 är vi som planerat nere vid holjeskolan igen.

-Poolspel på söndag i Mjällby. Vi åker från klubbstugan 8.15. Första matchen är 9.30. Det finns spelschema att skriva ut på facebook-sidan. Dagen avslutas kring 14.30.

Linda Leviné kommer dela ut matchställ på plats och det är viktigt att barnen ger kläderna till henne eller till mig (Madelene) efter matcherna! De får ju inte hamna på villovägar och tränarna ska fokusera på spelet, inte på kläderna  :)

-Lions cup 10 maj 2014. Vi hoppas på ett stort intresse från övriga klubbar!! Vi beräknar att dagen håller på mellan 9-14.

Josefin Lunde är kassör och kommer ta hand om pengarna vi får in från all försäljning. Dessa kommer vi sedan använda till att hitta på roliga aktiviteter med barnen för att stärka lagandan :)

Handlingen kommer Josefin, Linda och Cecilia ansvara för.

Det vi behöver hjälp med är:

grillning. Hade varit bra om några stycken kunde gå samman och ansvara för detta, fixa grill och se till att det finns personer för hela dagen. Vi köper kol, och det som ska grillas.

bakning. För dig som inte kan hjälpa till under dagen är det en jättehjälp om du istället skulle vilja baka, alternativt köpa in något och skänka till försäljning.

Stå i kiosken. Vi tror det behövs 3 personer åt gången i kiosken och tänker att man står 1-2 timmar.

Jag hoppas vi alla kan hjälpas åt så det blir en bra dag för våra barn!!

Bara anmäl på facebook eller på sms till mig vad du känner att du vill hjälpa till med :)

Skribent: Madelene Håkansson